Tel:010 - 322 8484 info@500promogifts.nl

Wie is Monique?

Monique is enthousiast, creatief en energiek. Al die eigenschappen zie je terug in 500PromoGifts.

“Ik maak graag eerst kennis en luister naar jouw wensen, zodat ik weet waarvoor je een geschenk wilt gebruiken. Ik vertaal jouw wensen naar een perfect passend product. In mijn zoektocht staan functionaliteit en kwaliteit bovenaan mijn lijstje, maar daarbij verlies ik de doelstelling, de doelgroep en het budget niet uit het oog.

In de ruim 12 jaar dat ik werkzaam ben in de grafische wereld heb ik veel relatiegeschenken gezien die niet echt geschikt waren. Soms sloegen ze de plank zelfs volledig mis. Want wat zegt het over jouw bedrijf als je iets weggeeft wat geen kwaliteit heeft of er niet goed uitziet? Het is zo belangrijk om veel aandacht te hebben voor het eindresultaat, en daar zorg ik voor! Op basis van mijn ervaring kan ik goed adviseren over de verschillende druktechnieken en de kwaliteitsverschillen van producten. Ik begeleid het hele traject van inkoop en productie tot aan de levering. De producten lever ik zoveel mogelijk zelf af. Uiteraard om even persoonlijk contact te hebben, maar – nog belangrijker – om een tevreden gezicht te zien.

Ik verras je ook graag. Mijn raderen draaien altijd. Als ik een geschenk tegenkom dat geschikt is voor jouw organisatie dan zal ik je dat zeker laten weten. Nog een extraatje: 500PromoGifts heeft grafische kennis in eigen huis. Daardoor zorgen we bij het ontwerp van de bedrukking voor creatieve vormgeving. Net even anders dan anders, zodat jouw relatiegeschenken er echt uitspringen. Altijd een stap meer zetten voor mijn klanten, dat maakt mijn werk nóg leuker.”

Monique Baldussi

Waar staat 500PromoGifts.nl voor?

Kwaliteit, service en persoonlijke aandacht

Kwaliteit staat bij 500PromoGifts.nl centraal. Dat zie je terug in de producten en in de eventuele bedrukking. En als waarborg van de kwaliteit, maakt 500PromoGifts.nl zo veel mogelijk gebruik van samples. Want een plaatje is mooi, maar het echte product is beter.

Service is een vast onderdeel van onze dienstverlening, altijd. Even iets extra’s doen voor de klant is voor ons heel gewoon. Meedenken over welke producten er mogelijk zijn, dat levert 500PromoGifts.nl er gratis bij.

Persoonlijke aandacht is de basis van onze werkwijze. We willen onze klanten leren kennen. Zo kunnen wij relatiegeschenken leveren die perfect bij jou passen. Daarmee komt jouw bedrijf of organisatie nog beter voor de dag.

 

Onze merken